Meteen naar de content

Valentijn KORTING + GRATIS Verzending

Vragen?

Over ons

Love story

Lanera ontstond uit een bezorgdheid voor gezondheid, een drang om iedereen de kans te geven fit en gezond te blijven in een veilige omgeving mondde uit in een praktische online keep-fit-store met hulpmiddelen die jij onmiddellijk heel makkelijk kan gebruiken thuis of elders om in topconditie te blijven! Ons ganse team staat klaar om je daarbij te helpen.

Thuis fit blijven

Onze wens om te kunnen helpen bij het sterker, fitter en gezonder maken van mensen uit onze omgeving ook al hebben die een drukke baan, geen tijd of kunnen ze het huis niet uit omwille van kinderen of externe factoren.

Het was een must voor ons om te zoeken naar middelen die makkelijk ingezet kunnen worden thuis of om het even waar. Dingen die als het ware voor je werken. Of op z'n minst werk uithanden nemen omdat ze zo praktisch, comfortabel of handig zijn. 

Tijdelijk gebonden zijn aan een thuissituatie mag geen reden vormen om minder fit te worden. Onderweg zijn hoeft ook geen reden zijn om minder aan je conditie te werken en het hoeft al zeker geen reden te zijn om aan comfort te in te boeten...

Geen zin meer in sport

Want enerzijds...ken je dat?

Het is weer niet gelukt om tijdig in de sportclub te zijn.

Of

Lockdown ik kan het huis niet uit.

Het was zo ontzettend druk vandaag... Of... het is net zo gezellig thuis is en ik ben bekaf.

De babysit kon niet komen.

Dat een sportabonnement toch wel erg duur is wanneer je slechts enkele keren kan gaan. Dat oefenen en trainen weinig effect heeft wanneer je niet niet meerdere keren per week kan doen…

Voel jij ook de nood is aan een manier om heel eenvoudig thuis te kunnen trainen een paar hulpmiddelen om lenig en sterk te blijven zou velen kunnen helpen. Al was het maar als handige aanvulling op de sportclub.

Een van ons ervaarde het al op jeugdige leeftijd, in de winter van 2001. Wegens ziekte maandenlang gedwongen om thuis te blijven. Had ik toen maar de leuke spulletjes uit onze webshop, zei ze onlangs nog 😊

Thuis fit blijven

Dan had ik op mijn eigen tempo en rustig opbouwend kunnen werken aan mijn fysieke gezondheid en minstens mijn conditie op peil kunnen houden. Maar toen bestond zoiets nog niet. Ik had last van overgewicht, stramme spieren, weinig kracht en diende achteraf dus helemaal vanaf nul te beginnen.

Ik bedacht toen al dat ik dit later niet meer wilde meemaken en ben mij beginnen verdiepen in Yoga en eenvoudig oefeningen om gezond en fit te blijven ook wanneer je in huis moet blijven. Later merkte ik dat zelfs krachttraining mogelijk is thuis en dan nog zonder dure fitness toestellen. Een paar goedgekozen praktische hulpmiddelen volstaan.

Mijn interesse in deze materie is alleen maar blijven groeien en vandaag ben ik fier deel te mogen uitmaken van een team dat net zo bekommerd is om gezondheid en conditie als ik.

Thuis spierkracht trainen

Het blijft fascinerend hoe eenvoudig in gebruik sommige artikelen zijn en hoe groot hun rendementswinst bij het ontwikkelen van spierkracht...

en/of lenigheid.
Thuis fit blijven

 

Anderzijds...

...zijn we ook vaak onderweg en lijken we het normaal te vinden om het dan minder comfortabel te hebben dan thuis. Wij bieden leuke doordachte producten aan die je een thuisgevoel geven of waar je gewoon happy van wordt omdat ze zo goed werken. Een uitgekiende anti-diefstal laptoptas waar ook nog eens je reisbagage in past en als Organizer fungeert, die oersterke panty die warmte en elegantie weet te combineren. 

laptoptas anti-diefstal 

De makkelijke toepasbaarheid en efficiëntie van onze producten blijft dan ook een voorwaarde om toegevoegd te worden aan ons assortiment.

Lanera

Samen zoeken we voor jou de meest praktische en betaalbare hulpmiddelen bij elkaar. Wij kiezen niet voor een groot assortiment maar selecteren op duurzaamheid, efficiëntie en gebruiksgemak.Fit@home

Ze geven jou de kans om discreet en veilig thuis te trainen en in topconditie te blijven. Of comfortabel thuis of onderweg te zijn.

Bovendien zien onze producten er ook mooi uit en kan je kiezen voor vrolijke kleuren die het belevingsmoment vergroten.

Wij geloven dat leuk materiaal bijdraagt tot de zin om te blijven oefenen en het effect alleen maar vergroot en dat die het gevoel van happiness aanwakkeren thuis, op je werk of onderweg.

Thuis fit blijven

Wij geven de aanzet, jij kan voluit gaan…. Laat onze producten voor je werken!

Daarnaast zijn wij er van overtuigd dat een gezonde geest essentieel is voor een gezonde body. We zijn dan ook voortdurend opzoek DIE betaalbare kwaliteitsproducten die een verschil maken en die jouw comfort en beleving naar een hoger level boosten.

Lanera, gelukbrengers

GENIET er van!

Al onze producten worden onderworpen aan de nodige research en moeten voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Zoniet dan komen ze onze shop niet in.

Eerlijke prijzen

Het is onze missie om ook voor jou het juiste boost-vandaag-je-gezondheid-en-welbevinden-middel te vinden aan de juiste prijs.

Omdat we zoveel energie steken in het selecteren van de beste producten voor jou willen we ook heel graag dat je er ook daadwerkelijk van kan genieten.

De prijs mag daarbij geen obstakel vormen. Kritisch denkend als je bent zal je het vast weten te appreciëren dat wij er voor gekozen hebben om onze Lanera-middelen aan de meest eerlijke prijzen aan te bieden. Dit kan omdat wij onze zorgvuldig geselecteerde producten direct vanuit de leverancier naar jou toe sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en krijg jij de beste kwaliteit voor de gunstigste prijs.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS* verzending. (*met uitzondering op gratis artikelen.)

Kijk gerust rond in de webshop, hopelijk mogen wij je snel in onze Lanera familie verwelkomen.

Heb je vragen contacteer ons op info@lanera.nl

Tot gauw

Het Lanera-team

Topselectie

Al onze producten worden uitgekozen volgens onze strenge kwaliteitseisen.

Rechtstreeks van bij de leverancier

Zo besparen wij opslag-, transport- en verpakkingskosten en krijg jij de beste kwaliteit voor de gunstigste prijs.

Niet tevreden, geld terug

Je kan je bestelling makkelijk retourneren tot 14 dagen na ontvangst.

Veilig betalen

Wij bieden Mollie Payments aan: De meest gebruikte collecterende Payment Service Provider van Nederland & België.